Tervetuloa selaamaan verkkokauppaamme

Agentuuriliike Camee on kiinteistö- ja puhtaanapitoalan tuotteiden maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Edustamme laadukkaita Elegant-sarjan tuotteita sekä erilaisia, ammattikäyttöön soveltuvia siivouskoneita. Suurin yksittäinen konetoimittajamme on Ing. O. Fiorentini s.r.l. Italiasta.

Verkkokaupan hinnat ovat saatavissa ainostaan rekisteröityneille yritysasiakkaille. Kaikki hinnat ovat vapaasti varastossamme verottomina (alv. 0%). Suomesta ostaestassi hintoihin lisätään 24% suuruinen arvonlisävero.
Muuttneen kemikaalilainsäädännön takia yksityishenkilöillä ei ole toistaiseksi mahdollisuutta jättää tilauksia, eikä ostaa valikoimissamme olevia aineita tai ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Myymme tuotteitamme ainoastaan yrityksille ammattikäyttöön.
Tukkuvarastomme sijaitsee osoitteessa Perhekunnantie 3, 00430 Helsinki. Yrityksille luotollisen myynnin edellytys on yrityksen toimintavarmuus ja luottoluokittajan myönteinen luottosuositus.

Noutovarasto on avoinna Ti-To 9:00 - 15:00 / Huom! Poikkeustilanteen takia on syytä varmistaa jokaisen päivän osalta erikseen varaston aukioloaika!Tiedote 29.3.2020

Yleinen turvautuminen ihmisten terveyden osalta vaikuttaa myös tukkuliikkeemme toimintaan. Olemme tehneet ja teemme edelleen parhaamme tavarajakelussamme, mutta kun tarvitsemme toimiakseen henkilötyötunteja,
niin jokainen perusteltu poissaolo heijastuu myös meidän toimintaan. Kuten jo aikaisemmin on ollut, on varastomme edelleen suljettu maanantaisin ja perjantaisin, sekä mitä ilmeisimmin on ennustettavissa,
että lähiviikkojen aikana emme pystyy mitenkään varmistamaan edes Ti – To kello 9 – 15 aikavälillä tapahtuvaa jakeluvarmuutta. Tässä siis tiedote, missä yritämme viestittää muutoksista ja varautua tulevaan.

1.
Poikkeustilanteen takia, emme pystyy palvelemaan (varsinkin uusia) asiakkuuksia, keillä ei ole luotollista laskutustiliä. Teemme töitä sen eteen, että maksusuoritukset onnistuisivat nettitilauksen yhteydessä,
mutta ratkaisua on odotettavissa vasta viikkojen kuluttua. Pahoittelemme, mutta siihen ei yksinkertaisesti riittää toimintaresursseja.

2.
Poikkeustilanteen aikana, toivoomme, että mahdolliset noutovaraukset jätettäisi etukäden sähköpostilla: tilaukset@camee.fi tai kyselyt myös info@camee.fi. Toimimme päivä kerrallaan ja jos varastolla ei ole ihmisiä tai ihmistä, niin silloin edes vaatimaton tilauslistan tekeminen paikan päälle ei tule onnistumaan.
Voi olla, että joudumme tilanteeseen, missä hyvin suppeassa ajassa on tietyillä päivillä mahdollisuus noutaa ainoastaan edellisen päivän tai sitäkin ennen jätetyt (ja varmistetut) tilaukset, mutta paikan päälle
tehtyjä hankintalistoja ei ole mahdollista ottaa ylös, eikä luovuttaa. Jos näin tapahtuu, emme kykenee palvelemaan yrityksiä, keillä ei ole luotollista laskutustiliä.

3.
Jos mahdollista, niin viimeistään nyt olisi syytä tehdä hankinnat omaan varmuusvarastoon. Vaikka edelleen on ongelmia käsidesien ja suojavarusteitten osalta, sekä tuontitavaroitten saapumissa ei ole takarajoja,
on varastomme saatavuustilanne melko hyvä, eikä perustavarat tai akuuttivaraosat ole loppumassa keskeen, mutta toiminta-aikojen rajaus tule oleellisesti rajaamaan myös jakelutiheyttämme.

4.
On syytä varautua, että ei kiireellisiä huoltoja ei tulla poikkeustilanteen aikana toteuttamaan. Myös muu huolto voi lähiviikkojen aikana hyvin oleellisesti viivästyä, vaikka teemme parhaamme.
Jos kerran ei ole huoltomiehiä töissä, niin työkalut itse eivät kykenee huoltoja tekemään. Yritämme parhaamme mukaan antaa silloin teknistä neuvoa, jos ei puhelimitse, niin silloin sähköpostitse
saapuneille kyselyille ja toivottavasti pidetään poikkeustilanteen aikana myös koneista yhtä hyvä huolto kuin ihmisistä.

5.
Teemme parhaamme, aivan varmasti enemmänkin, eikä välttämättä kriittinen toiminta-aika tai suuresti rajoittunut toimintavarmuus toteutuu täysimääräisenä, mutta on syytä olettaa,
että varsinkin lähiviikkojen aikana on se enemmän todennäköistä, kun epätodennäköistä.

Pahoittelemme häiriöitä poikkeustilanteen takia ja toivoomme kaikille jaksamista ja jokaisen päivän osalta taas sen päivän onnistumisia!

Tiedote 26.3.2020

Koska yleistilanne on vieläkin sekaisin, ovat sekaisin myös hankintaketjut ja sen mukaan, mitä vanha varastoamme on myyty loppuun, olemme tukkutoiminnassa uusien toimitusten ja niihin kohdistuvien ehtojen varassa.
Emme tule osaltamme käyttämään väärin vaikeita aikoja tai väliaikaista häiriötila, mutta juuri nyt ei ole paljonkaan tehtävissä, kun valmistaja tai jakelualusta ilmoittaa, että näissä tuotteissa on joko hinta muuttunut
tai käytössä myyntirajoitukset. Sellainen tilanne aiheuttaa välittömästi seurauksia ja olemme pakotettu ottamaan väliaikaisesti tapahtuvat muutokset huomioon myös meidän toiminnassamme.
Useat akuuttituotteet, kuten desinfiointiaineet ja suojavälineet, ja nyt myös annostuspullot ja pumput, ovat saatavilla joko myyntirajoituksilla tai poikkeavilla ehdoilla.

Pahoittelemme suuresti tilannetta ja toivomme, että olosuhteet normalisoituisivat mahdollisimman pian.
On kuitenkin ennustettavissa, että suojavälineissä ja annostuspulloissa, ja eritoden Aasian ja Italian markkinoilta saapuvissa tuotteissa, voivat toimituskatkokset olla hyvinkin merkittäviä ja ainakin annostuspulloja
ei kannattaa nyt heittä roskiin, vaan kaikki suihkepullot ja pumppupullot on syytä pestä ja uusiokäyttää, koska näissä tule saatavuusongelmia tai sitten hankintahinta voi väliaikaisesti nousta turhankin paljon.

Tiedote 14.3.2020

Aikakauden hengen mukaisesti haluamme osaltamme pitää huolta yhteistyöstämme ja näin olleen ovat 16.3.2020 alkaen käytössämme poikkeustilan säännöt.

1.
Noutovarastomme on toistaiseksi suljettu omatoimisen asioimisen osalta. Käsittelemme puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä jätetyt tilaukset ja keräämme ne aukiolomme aikana varaston taka- tai etuovelle noudettavaksi.
Tavaratoimituksissamme toimitamme tavarat laitureille, tuulikaappeihin tai ovien edustalle noudettavaksi.
Asiakaskohteessa tapahtuvan konehuollon aikana käyttää huoltomies hengityssuojusta ja suojavälineitä.

Asiointia varten puhelinnumerot:
09 47765460 (yleinen, ei tekstiviestejä)
045 6708081
040 1262282
045 6708080

Sähköposti:
tilaukset(at)camee.fi
info(at)camee.fi

2.
Tässä tilanteessa on syytä toimia ”päivä kerrallaan” ja olla kuulollaan jokaisen päivän ohjeistuksien osalta. Poikkeustilanteen takia joudumme pahoittelemaan hyvinkin nopeasti tapahtuvia muutoksia. Emme pystyy mitenkään muuttamaan yleistilannetta,
mutta mainituilla varautumisilla yritämme parhaamme mukaan vaikuttaa onnistunut asioimiseen, ilman tarvetta olla hyllyjen välissä ruuhkassa tai sitten muuten jonossa. Pahoittelemme, koska tavanomainen asiointi voi muutosten takia tulla hidastumaan.
Päivitämme mahdollisuuksiamme mukaan myös nettiluetteloamme, että sitäkin voisi hyödyntää paremmin.Toivomme, että saatavuus paranee menekkituotteissa ja viestitämme, kun uusia tavaraeriä saapuu.
Jos ja kun alueelle julistetaan uusia toimintaohjeita, niin silloin toimimme tietenkin yleisten sääntöjen mukaisesti. Jos taas henkilökunta olisi mahdollisten varotoiminpiteitten takia vähemmän, niin silloin tule varsinkin konehuoltojen aikataulutuksissa tai toteutuksissa
välittömästi myös väliaikaisia viiveitä.Yritämme parhaamme mukaan toimia muuttuneissa olosuhteissa ja osaltamme edesauttaa yhteistyötämme. Tilanne on kuitenkin hyvin poikkeuksellinen ja juuri nyt on vaikea ennustaa, milloin se normalisoituu.