Tervetuloa selaamaan verkkokauppaamme

Agentuuriliike Camee on kiinteistö- ja puhtaanapitoalan tuotteiden maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Edustamme laadukkaita Elegant-sarjan tuotteita sekä erilaisia, ammattikäyttöön soveltuvia siivouskoneita. Suurin yksittäinen konetoimittajamme on Ing. O. Fiorentini s.r.l. Italiasta.

Verkkokaupan hinnat ovat saatavissa ainostaan rekisteröityneille yritysasiakkaille. Kaikki hinnat ovat vapaasti varastossamme verottomina (alv. 0%). Suomesta ostaestassi hintoihin lisätään 24% suuruinen arvonlisävero.
Muuttuneen kemikaalilainsäädännön takia yksityishenkilöillä ei ole toistaiseksi mahdollisuutta jättää tilauksia, eikä ostaa valikoimissamme olevia aineita tai ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Myymme tuotteitamme ainoastaan yrityksille ammattikäyttöön.
Tukkuvarastomme sijaitsee osoitteessa Perhekunnantie 3, 00430 Helsinki. Yrityksille luotollisen myynnin edellytys on yrityksen toimintavarmuus ja luottoluokittajan myönteinen luottosuositus.

Noutovarasto on avoinna Ti-To 9:00 - 15:00Tiedote 23.4.2020

Alkoholipohjaisten aineitten saatavuus on normalisoitumassa ja tutut aineet ovat yksi toisensa jälkeen palaamassa valikoimaan.
Toistaiseksi on noutovarasto edelleen suljettu omatoimisen asioimiseen osalta ja odotamme viranomaisviestejä, minkä perustella olisi mahdollisuus palata arkeen.
Pahoittelemme häiriöitä ja teemme taustalla merkittävästi töitä uusien hankkeitten osalta, mistä toivoomme hyviä muutoksia tulevaisuudessa.
Pysytään terveinä ja pidetään huolta toimintaenergiasta!Tiedote 26.3.2020

Koska yleistilanne on vieläkin sekaisin, ovat sekaisin myös hankintaketjut ja sen mukaan, mitä vanha varastoamme on myyty loppuun, olemme tukkutoiminnassa uusien toimitusten ja niihin kohdistuvien ehtojen varassa.
Juuri nyt ei ole paljonkaan tehtävissä, kun valmistaja tai jakelualusta ilmoittaa, että tuote-erä on loppunut, eikä uuttaa erä ole tai näissä tuotteissa on joko hinta muuttunut
tai käytössä myyntirajoitukset. Sellainen tilanne aiheuttaa välittömästi seurauksia ja olemme pakotettu ottamaan väliaikaisesti tapahtuvat muutokset huomioon myös meidän toiminnassamme.
Useat akuuttituotteet, kuten desinfiointiaineet ja suojavälineet, ja nyt myös annostuspullot ja pumput, ovat saatavilla joko myyntirajoituksilla tai poikkeavilla ehdoilla.

Pahoittelemme suuresti tilannetta ja toivomme, että olosuhteet normalisoituisivat mahdollisimman pian.
On kuitenkin ennustettavissa, että alkoholipohjaiset aineet tulevat markkinoille takaisin melko pian, mutta suojavälineissä ja annostuspulloissa, ja eritoden Aasian ja Italian markkinoilta saapuvissa tuotteissa, voivat toimituskatkokset olla hyvinkin merkittäviä ja ainakin annostuspulloja
ei kannatta nyt heittää roskiin, vaan kaikki suihkepullot ja pumppupullot on syytä pestä ja uusiokäyttää, koska näissä tule saatavuusongelmia tai sitten hankintahinta voi väliaikaisesti nousta turhankin paljon.

Tiedote 14.3.2020

Aikakauden hengen mukaisesti haluamme osaltamme pitää huolta yhteistyöstämme ja näin olleen ovat 16.3.2020 alkaen käytössämme poikkeustilan säännöt.

1.
Noutovarastomme on toistaiseksi suljettu omatoimisen asioimisen osalta. Käsittelemme puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä jätetyt tilaukset ja keräämme ne aukiolomme aikana varaston taka- tai etuovelle noudettavaksi.
Tavaratoimituksissamme toimitamme tavarat laitureille, tuulikaappeihin tai ovien edustalle noudettavaksi.
Asiakaskohteessa tapahtuvan konehuollon aikana käyttää huoltomies hengityssuojusta ja suojavälineitä.

Asiointia varten puhelinnumerot:
09 47765460 (yleinen, ei tekstiviestejä)
045 6708081
040 1262282
045 6708080

Sähköposti:
tilaukset(at)camee.fi
info(at)camee.fi

2.
Tässä tilanteessa on syytä toimia ”päivä kerrallaan” ja olla kuulollaan jokaisen päivän ohjeistuksien osalta. Poikkeustilanteen takia joudumme pahoittelemaan hyvinkin nopeasti tapahtuvia muutoksia. Emme pystyy mitenkään muuttamaan yleistilannetta,
mutta mainituilla varautumisilla yritämme parhaamme mukaan vaikuttaa onnistunut asioimiseen, ilman tarvetta olla hyllyjen välissä ruuhkassa tai sitten muuten jonossa. Pahoittelemme, koska tavanomainen asiointi voi muutosten takia tulla hidastumaan.
Päivitämme mahdollisuuksiamme mukaan myös nettiluetteloamme, että sitäkin voisi hyödyntää paremmin.Toivomme, että saatavuus paranee menekkituotteissa ja viestitämme, kun uusia tavaraeriä saapuu.
Jos ja kun alueelle julistetaan uusia toimintaohjeita, niin silloin toimimme tietenkin yleisten sääntöjen mukaisesti. Jos taas henkilökunta olisi mahdollisten varotoiminpiteitten takia vähemmän, niin silloin tule varsinkin konehuoltojen aikataulutuksissa tai toteutuksissa
välittömästi myös väliaikaisia viiveitä.Yritämme parhaamme mukaan toimia muuttuneissa olosuhteissa ja osaltamme edesauttaa yhteistyötämme. Tilanne on kuitenkin hyvin poikkeuksellinen ja juuri nyt on vaikea ennustaa, milloin se normalisoituu.